Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

A csatorna videómegtekintési száma lassan eléri az 1500-at, gondoltam éppen itt az ideje a beígért nyereményjátéknak és kedd révén itt a következő LSD epizód. A nyereményjáték egyszerű, a videóban mindent elmagyarázok (a nyakba akasztó meg külön van, utólag megtudtam). Nyerhettek Chun Lee figurát és ha meglesz a 60 feliratkozó a csatornámra, lesz még egy Nintendo DS nyakba akasztó/pass tartó.
 

LSD 4. rész: Ismét egy trip, 20 nap, végig extrém textúrák vannak nagyon furcsa színválasztékkal. :) A 3. rész már rég elérhető, de itt a linkje, sajnos nem kapott külön blogot, nem volt rá időm.

Címkék: régi playstation lsd psx végigjátszás

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr574584342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drag22 2012.06.12. 22:21:35

1. jók lettek a videók :) nekem tetszik felőlem jöhet heti 3-4 LSD rész

2. amúgy te milyen emulátort és hozzá milyen biost használsz? NTSC vagy NTSC-J? mert nálam a játék nagyon, túlságosan erőlteti a japán szöveget a textúrákon, nálam is előjön sok furcsaság a játékból, mert nálam még 100 felett sem borul el a játék esze a textúráknál

3. és amúgy az LSD videók felvételéhez mit használsz? én is megpróbálnék felvenni pár jelenetet a játékból

drag22 2012.06.12. 22:37:06

2. tehát egy képzeletbeli szintig nem őrül meg a játék úgy mint nálad magukon a textúrákon(minél jobban próbál igazodni az eredeti textúrákhoz, tehát nem volt eddig semmi "box tree" nálam 100 felett sem), persze japán szöveget tolja a pofámba ezerrel a textúrákon, egy csomó furcsa dolog előkerült már meztelen ember, akasztott emberek, hullák, de a textúrák nem igazán őrülnek be (néha-néha van ilyen de akkor is az a standard 15-20 speciális textúrájú hely jön elő), ez mitől lehet?

Rudymester · http://retrofaktor.blog.hu 2012.06.13. 07:52:57

@drag22: pSX (v1.13) emulátort használok scph7502.bin biossal. Később nekem is sok japán szöveges textúra lesz, szerintem ez is random, mert a 110-120 nap környékén normális textúrák lesznek és alig változnak. Felvételhez Bandicam-et használok.

Egyébként én is megtaláltam a kukát, amiben testrészek vannak, a 9. részben lesz és végre a 130. nap környékén beadta a leeső fejű lányt.

drag22 2012.06.18. 00:23:20

@Rudymester: megmutattam az LSD-t a barátomnak csak 1 napot bírt ki belőle és azt mondta, hogy ezt a játékot igazán csak be LSD-zve tudná élvezni mert akkor hozzá képzelne még dolgokat... ;)

hmmm...? lehet benne valami? bár nem tudom milyen lenne egy 'igazi LSD Trip' + 'LSD:The Dream Emulator' kombó ;) :D :D

amúgy a házban megtaláltad azt a meztelen embert?
süti beállítások módosítása