Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

Kezdjük az elsővel: bocsánatot kérek drag22 felhasználótól, aki nagyon sokat kommentelt az LSD végigjátszással kapcsolatban, amit én el is olvastam, de olyan mennyiséget írt, hogy kicsit lusta voltam válaszolni. Ne haragudj, továbbra is nézd a videókat, egyszer megpróbálok válaszolni, lehet pont egy videocast keretein belül, amire már nem kell sokat várni.

A cím második felében pedig egy nagy változásra utalok. Ezek után nem tervezem az oldalon a videók belinkelését, illetve lesz egy statikus állandó oldal, aminek a linkjét majd egy jobb oldali szövegdobozban találhatjátok meg és ott lesz az összes videóm linkje. A blogot későbbiekben inkább az időnként kitörő írási kényszeremmel fogom gazdagítani. Így kevesebb helyre kell figyelnem a kommentek terén, mert bár minden Facebook, Twitter, Youtube és Blog.hu kommentről kapok e-mailt a telefonomra szinte azonnal, de a válasz nem megy ennyire könnyen. A mobilos felületek is nehézkesek az én kis telefonomnak, egy nehézséggel kevesebb. FB és Twitter felületen majd mindíg linkelem a blog bejegyzéseket, hogy nem merüljek feledésbe.

Köszönöm a figyelmet, nézzétek továbbra is a videókat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr834789128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.09.20. 07:02:55

Én azt javasolnám még, hogy 20 részes bemutatók helyett rövidebbek (azaz 1 videósok) legyenek inkább. Olyan, mint az Atari morzsák
süti beállítások módosítása