Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

A Retrofaktor első nyereményjátéka véget ért és bár elég jól megindultak a jelentkezések, sajnos nem jött össze a 60 Youtube követő, így csak a Chun Lee figura került kisorsolásra. A Nintendo DS nyakba akasztó sem marad nálam, a következő nyereményjátéknál majd ismét előkerül. A lenti videóban a teljes sorsolási procedúrát meg lehet tekinteni és természetesen a nyertesre is fény derül. 

Az LSD végigjátszás most egy napot csúszott, mert sajnos kedden nem volt rá időm, így csúsztam egy napot (már tegnap este elérhető volt, csak blog írásra már nem volt erőm este 11-kor). 20 napot legyűrök, és ez a rész az első nagy felvételi "etap" utolsó része, mert anno 5 részt vettem fel elsőre, itt már kicsit fáradt voltam.

A következő keddig szerintem már nem lesz más videó, szóval most pár napig csak az LSD vidiken élhettek.

Címkék: játékok lsd psx végigjátszás the dream emulator

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr724603417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása