Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

Itt az újabb Retrofaktor végigjátszás, amiben a Metal Sluggal küzdök meg. Ismét nincs bemutató, miért? Nincs rá időm, ugyanis azzal a 3-4 perccel annyi meló van, mint a 30-40 perces végigjátszásokkal és nincs időm. Nagyon szeretnék több időt a dologra fordítani, de ez van. Ha úgy érzem, hogy van valami jó ötletem, akkor lesz bemutató, de egyelőre nem várhatóak, kivéve az Atari morzsákat, azokkal 15-20 perc alatt. Ebben a feltöltés és a szerkesztés is benne van. 

Lesz nyereményjáték, mint már többször is írtam, de fel kell hozzá venni az audio anyagot.

Most ennyi, a nagyobbik fiam reggel óta rossz kedvvel küzd (egy kiadós hajnali hányás után, jön a foga, megszenvedi) és inkább vele voltam ma. Nagyon elfáradtam, kedden jön az LSD 2. része, addig s jó szórakozást. Tudjátok: subscribe (feliratkozás), megosztás, like stb.

Címkék: retro régi metal játékok végigjátszás mame slug

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr14563539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása