Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

Nagyon el vagyok maradva a blogolással, pedig a videók jönnek, de erre a fránya blogra nem marad időm. No vágjunk is a lecsóba! A lényeg első körben: nincs otthon netem ebben a hónapban, így a mobilnettel küzdök, ami korlátlan, de lassú (1/0,25 mbit). Az LSD epizódokat telefonról, a munkahelyi wifin tolom fel (8-9 óra per rész!!!), az Atari morzsákat pedig itthon a fent említett mobilnettel. A legutóbbi bejegyzés óta felkerült videókat a bejegyzés végén találjátok.

A következő "nagy" munka, a Max Payne 1. végigjátszás lesz, de elsőként azért végig akarom vinni, mert csak a 2. részhez volt eddig szerencsém. Sikerült a Win 7 hangproblémákat megoldani, amik okoztak pár kellemetlen órát. Ez majd 2-3 napos rendszerességgel jön 25-30 perces dózisokban. Az LSD szeptembertől visszatér a keddi megjelenéshez, de persze mennek az arcade címek is, már van pár terv, de most gyakorolni akarok kicsit mindegyikre. Egy nagyon klasszikus FPS is tervben van, de ezt majd a Max Payne után. Viszont a GTA2 szerintem tolódik. Nincs kedvem hozzá, plusz zavarnak a bugok (WIN7...).

Most pedig jöhetnek a beígért videók!

Címkék: bemutató psx atari 2600 the dream emulator atari morzsák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr304733719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása