Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

 Az ember időnként felébred és úgy dönt, hogy csinál valamit. Az én felébredésem már  évek óta megtörtént, de csak most lettek meg a technikai feltételek is és megszületett a név: Retrofaktor. Túlzás lenne azt állítani, hogy ez egy újdonság, hiszen régi játékokat bemutató blogok és emberek a hazai internetes kultúrában is léteznek. Ennek ellenére belevágtam, hiszen rengeteg játék van, amit be lehet mutatni.

Az első elképzelésem az volt, hogy csak végigjátszásokat veszek fel és kommentálok, de a visszajelzésekből az jött le, hogy sokan inkább csak egy rövidebb bemutatót néznének meg. Az végigjátszásokat nem akartam feladni, így egy játékból 2 videó készül. Egy 2-4 perces szerkesztett szöveggel és képi anyaggal és a teljes végigjátszás folyamatos kommentárral.

Alant az első 4 videó terpeszkedik, amik jól tükrözik a célirányt: arcade (játéktermi) klasszikusok bemutatása, de nemsokára érkezik az első PlayStation játék bemutató is. Mit hoz a jövő? Heti 1 játékot 2 videóban a fenti mechanizmus szerint, de ez szabadidő függvényében változhat. Közösségi oldalakon (Facebook, Twitter) is megtalálhattok és ha tetszik a dolog, a Youtube csatornára fel lehet iratkozni.

[RF#1] Blood Bros. végigjátszás

[RF#2] Galaga bemutató

[RF#3] Cadillacs and Dinosaurs végigjátszás

[RF#4] Cadillacs and Dinusaurs bemutató

Remélem még találkozunk!

Címkék: bemutató végigjátszás galaga cadillacacs and dinosaurs blood bros

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr864482239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása