Retrofaktor - a retro játékok tárháza

A Retrofaktor régi videojátékokat mutat be rövid bemutató videókkal és teljes végigjátszásokkal.

Reklám

Napok óta nem adtam életjelet magamról, de nem kell aggódni: a Retrofaktor nem szűnt meg, csak pihen kicsit.

Már egy napja fel kellett volna kerülnie az új LSD résznek, de nem került. Ennek mindössze 1 nagy oka van: június végéig nem vagyok otthon. Kell egy kis feltöltődés így 2 hetet a családommal töltök és gondoltam a Retrofaktornak és a nézőknek is jár egy kis szünet. Kell pár nap, amikor nem kell semmivel sem foglalkoznom, csak a pihenéssel. Nem szeretnék önző lenni és talán van is pár néző, aki már várja a következő részeket, de teljesen lemerültem minden tekintetben. Dolgozni már nagyon nehéz, kicsit befásultam a munkahelyemen, a Retrofaktort pedig bármennyire is élvezem, néha teher, de máskor meg jutalom. Így pár hónap után már átérzem valamennyire azon videósok "sorsát", akik abbahagyták a videózást. Néha tényleg a hátad közepére kívánod az egészet és bár "csak" egy maroknyi nézőm van, a sok biztatást csak videókkal tudom megköszönni. Szóval most azon vagyok, hogy jól feltöltődjek és megújult erővel vághassak neki a következő részeknek. Amint hazaérek, már töltöm is fel a következő végigjátszást!

Egy arcade végigjátszás még van a tarsolyomban, szóval aki ilyen típusú videóra vágyik, az megkapja. Ráadásul egy nagyon jó Cabal végigjátszást nézhettek majd meg, amit nagyon élveztem és a vége igazi anyázós, majd meglátjátok! Az LSD következő része a hónap utolsó napján várható, ismét egy 40 perces epizód vár rátok. Addig is játszatok, retrozzatok, sziasztok.

Címkék: egyéb

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://retrofaktor.blog.hu/api/trackback/id/tr844665644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.07.19. 18:13:17

Pihend ki magad. Egy LSD elvonó ajánlott
süti beállítások módosítása